Namaste / Welkom

JaJa Yoga, een yogastudio gevestigd in Franeker

Over JaJa Yoga

In 2014 opende ik de deuren van JaJa Yoga op het Noord in Franeker. Al snel werd JaJa Yoga een begrip in Franeker en wisten vele mensen de yogastudio te vinden. Waar ik in het begin alle wekelijkse lessen vooral zelf gaf, breidde dit zich al snel uit en sloten ook andere docenten zich bij de studio aan. Vele jaren hebben wij met veel passie en plezier les mogen geven op ons mooie plekje aan het Noord. Vele malen heb je mij hier misschien wel horen zeggen dat verandering het enige constante in het leven is. En dit geldt ook voor ons, want op 1 september 2020 hebben wij de deuren geopend in de Mouterij, ook wel het bolwerkkerkje genoemd, in Franeker. Een waanzinnige locatie, waar wij verder gaan onder de naam JaJa Yoga & Friends. Iedereen werkt hier voor zich, maar toch zijn we samen. Hieronder zie je het nieuwe lesrooster. Neem gerust contact op met de docent waar jij graag een (proef) les wilt volgen. En mocht dat bij mij zijn? Lees dan hieronder wat je vooral van mijn lessen kunt verwachten.

Het is mijn doel om meer rust en balans aan te brengen in jouw leven. Dit doe ik door middel van het geven van functionele yogalessen. Dit houdt in dat er niet gewerkt wordt met perfecte houdingen en plaatjes (die bestaan namelijk niet), maar dat er gekeken wordt naar ieders eigen, unieke lichaamsbouw. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen manier aan de lessen deelnemen en is iedereen meer dan welkom.

Ik geef nu bijna 10 jaar yogales en heb al vele opleidingen in binnen- en buitenland mogen volgen, waaronder bij Marcel van de Vis Heil en Anat Geiger, Mirjam Wagner en David Lurey en Sarah Powers. Door het volgen van al deze opleidingen, mag ik mezelf een gevorderde yogadocent noemen, die meer dan 500 uur gestudeerd heeft. Naast het geven van de bovenstaande wekelijkse yogalessen in Franeker, geef ik ook workshops, retreats, trainingen en online lessen onder de naam Verder met Daan en ben ik eigenaar van Boerderij Zen aan Zee in Paesens. Neem gerust eens een kijkje op de websites en dan hoop ik je binnenkort ergens te mogen ontmoeten.

Voor vragen, opgaves of afmeldingen kun je me bereiken via info@jajayoga.nl

Lesrooster

Maandag

19:00 – 20:00
Yoga Mix van Rebecca

20:15 – 21:15
Yin Yoga Nidra van Rebecca

Dinsdag

15:30 – 16:30
Kinderyoga door Tineke

19:00 – 20:00
Power Yoga door Rutger

20:15 – 21:15
Soft Flow Yoga door Rutger

Woensdag

9:15 – 10:15
Yin Yoga door Diana

19:00 – 20:00
Yin Yang Yoga door Danielle (VOL)

20:15 – 21:15
Relax/Yin Yoga door Danielle (VOL)

Vrijdag

9:15 – 10:15
Yin Yang Yoga door Danielle

10:30 – 11:30
Yin Yoga (met een vleugje Yang) door Danielle

Nieuwtjes

Bijzonderheden en/of workshops vind je hieronder.

De lessen in de Mouterij hervatten zich weer vanaf 17 januari volgens bovenstaand rooster. Tevens is er de mogelijkheid om online yoga te volgen via de volgende pagina. Geef je vandaag nog op en volg waar en wanneer je maar wilt jouw favoriete yogales!

Locatie

Contact